ME-time

Herken je dit?

Gisteren ging ik op pad met MEzelf: telefoon uit en tijd voor mij. Eens in de zoveel tijd is deze energie nodig om me op te laden.
En ik kan je uit ervaring zeggen: ME-time, het alleen zijn en een dag op pad en doen wat jij wilt is heerlijk!

Na een route over landelijke wegen reed ik naar het prachtige Springendal voor een heerlijke frisse bronnen-wandeling in het zonnetje. Veel inspriratie, inzichten en loslaten tijdens het op pad zijn.
Na dit opladen mocht ik me overgeven aan een fantastische massage op een beautyfarm van een lieve vriendin.
En als afsluiting leidde mijn pad naar het idyllische Ootmarsum. Heerlijk slenteren door de straatjes en een bezoek aan Ootmarsum is niet compleet zonder in de edelsteenwinkel te zijn geweest. Met een waardevol gesprek en advies van Karin natuurlijk.
Op pad naar huis nog even langs mijn zoon en schoondochter om de vooruitgang van de verbouwing te bewonderen. Lekker nog een bak cappucinooo (zoals ze dat in Twente zo heerlijk zeggen) samen en voldaan naar huis.

Op pad naar de bronnen https://www.staatsbosbeheer.nl/uit-in-de-natuur/wandelroute-springendal-bronnenroute

Ik kan er weer tegen en kan het je aanraden zo’n dag OP PAD NAAR JEZELF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *