Jouw pad

Blijf jij je afstemmen op anderen in de hoop op erkenning en goedkeuring? Of blijf je je verantwoordelijk voelen voor de gevoelens en behoeftes van anderen? Ga jij mee in andermans energie?

Om maar niets te willen verliezen blijven we vaak vasthouden aan zaken zoals gezin, relaties, vriendschappen en werk. Door niets te willen verliezen blijf je op het pad van de ander. Je eigen verlangens, gevoelens en pijn kunnen hierdoor enorm onderdrukt worden en kunnen je zelfs ziek maken.

Als jij trouw blijft aan de allerbelangrijkste persoon in jouw leven, JIJ!, dan loop je je eigen pad. Jouw pad dat je voldoening geeft, meer zelfvertrouwen en meer in verbinding zal brengen met de ander. Het zal je energie geven in plaats van energie kosten. JIJ mag vanaf nu helemaal jezelf zijn.

Zijn wie je helemaal bent. Ook als de ander dat lastig vindt. Alles zit al in je om te mogen zijn wie jij bent. Luister naar je lijf, dat vertelt precies waar jij naar toe mag gaan.

Durf jij weer naar het pad van jezelf te gaan? En durf jij echt te luisteren naar en te voelen in jouw lijf? Als jij jouw keuzes gaat maken dan zullen jouw verlangens ten volle geleefd worden.

Benieuwd hoe je dit aan kan pakken? Ik begeleid je graag op een innerlijke reis naar het pad van jezelf. Een dag samen op pad, een dag helemaal in het teken van jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *