Trots

Hier ben ik nu echt trots op!!

Heb je gezien dat ik een retraite-reis organiseer? Deze reis naar Rab is binnen 2 weken georganiseerd, na een bezoek aan een dierbare zieke vriendin. Zij opende mijn ogen. Niet meer uitstellen, het kan morgen voorbij zijn. Dromen, verlangen en gewoon DOEN….

4 Jaar geleden heb ik een retraite-reis naar Malta georganiseerd met een groep dames. Veel heling én gezelligheid. Een mooie ervaring om mijn droom te zien uitkomen. Dat smaakte naar meer.

De afgelopen 2 jaar heb ik verschillende coaching trajecten gedaan waar ik door diepe pijnen ben gegaan. Ik heb flink aan mijn zelfvertrouwen gewerkt en heb verhelderende gesprekken gehad met dierbare personen. Dit heeft me gebracht waar ik nu sta. Ik GENIET van iedere stap en voel; dit reisverlangen zit nog heel diep.

Niet meer uitstellen en dromen en verlangens uitvoeren. Ik ga mijn missie uitdragen in deze wereld: het GOUD in een ieder, die daar voor openstaat, weer laten stromen.

Reizen, anderen begeleiden op hun pad, zon-zee-strand, faciliteren, gezelligheid, middellandse zee en alles met een onvoorwaardelijke liefde…. Deze combinatie, daar hou ik van, en dát neem ik mee op mijn reis!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Begin september vertrek ik met een kleine groep naar het Kroatische eiland Rab. Het thema van deze reis is “VRIJ en BLIJ”.

Ga jij mee om het GOUD in jezelf te vinden? Laat de energie stromen en de levenskracht komt terug. Vol plezier en met vertrouwen op jouw eigen intuïtie, ga jij nieuwe stappen zetten.

Hier ben ik trots op : Leven vanuit mijn ware zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *