Ploeteren, meedrijven en plonsen

Wat is er veel gebeurd de afgelopen weken. Van ploeteren naar meedrijven en uiteindelijk weer plonsen als een kind in het water.

De laatste weken van het jaar waren een intense tijd door veel beslommeringen buiten me om. Ik ploeterde en verspilde kracht en ging op in de stroom van mijn buitenwereld. Steeds weer probeerde ik dicht bij mezelf te blijven en steeds verder voelde ik me afdrijven van mezelf tot ik ziek werd. 
Maar de beslommeringen en lichamelijke klachten brachten me uiteindelijk zoveel moois!

Januari voelde voor mij een beetje als dobberen in de zee en vanaf 1 februari lijkt er een grote golf van energie langs te zijn gekomen. Ik ben in de golf gesprongen en heb mijn eigen ruimte weer gevonden.
Ik laat niet meer met me spelen of me onder water trekken. Ik heb mijn koers uitgezet, mijn krachten verzameld en ontmoet fijne andere inspirerende vrouwen. Samen bundelen we onze krachten en maken nieuwe plannen.

Wat de golf van energie me brengt…. ik heb nog geen idee, maar ik zwem, speel en spring erin mee. 
Ik geniet iedere dag en de spetters vliegen in het rond. 

Ik wandel veel, heb fijne gesprekkken met mijn dierbaren, pak op tijd mijn rustmomenten, heb ideeen in overvloed en dat alles op mijn manier en vanuit mijn keuzes. Ik GENIET

Dat wens ik jou ook. Stap in het water! Zwem! En neem een sprong in je leven waarvan je zelf al de bestemming hebt bepaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *